Experiència en periodisme de mitjans

Pàgina

Sóc llicenciat en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i tinc 10 anys d’experiència com a periodista tant en mitjans de comunicació com en gabinets de comunicació.

En premsa digital he treballat a Agroespai, canal temàtic de La Vanguardia Digital dedicat a agricultura, ramaderia, pesca, alimentació, món rural i medi ambient, durant gairebé 4 anys. I durant gairebé un any també vaig treballar a la redacció digital d’aquest diari elaborant continguts per a la web i per a mòbils.

També he col·laborat amb les revistes d’informació general com ara El Temps o Canvi 16 o en publicacions especialitzades com Nat, de medi ambient i natura; Món Empresarial, d’economia i empresa; Zero, de temàtica gai lesbiana; en comunicació com Comunicació 21; premsa local Línia Ciutat Vella; periodisme agrari com Valencia Fruits o El Vigía, un diari i setmanari de transport i logística.

Alhora, també he desenvolupat la meua tasca professional a mitjans comunitaris com ara Diagonal Periodico, Carrer, Catalunya, o el Setmanari Directa.

A més, vaig colaborar com a coautor en el llibre El moviment gai en la clandestinitat del franquisme (1970-1975), d’Armand de Fluvià, editat al novembre de 2003 per Laertes. Col·laboració amb la realització de més 30 entrevistes a testimonis i participants en el naixement del moviment gai a Catalunya i Espanya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s